Shaklee Coordinator Development Workshop

Shaklee Coordinator Development Workshop (CDW) – Johor

Alhamdulillah 2 Disember 2015 bermulalah ‘Shaklee Coordinator Development Programme’ untuk kawasan Selatan (Johor). Program akan berterusan hingga ke bulan March 2016.

Untuk mereka yang baru nak bermula atau nak restart semula, eloklah join program nie. Program ni macam satu ‘injection’ untuk Shaklee Distributor supaya pergi lebih jauh. Kalau nak tahu apa program-programnya, contact saya atau mak-mak shaklee anda.

If your ‘WHY’ is not Big Enough, 
That cannot make you CRY, 
You cannot FLY.
If your ‘WHY’ is small,
You will become fly.

Program bermula dengan Sharing dari 2 orang Master, Master Jessnoor dan Master Noor Hayati (saya sendiri). Dan cetusan rasa dari 2 orang Supervisor Norlailee dan Noraznizah.

Shaklee Coordinator Development Kawasan Selatan

 

Permulaan yang sangat positif dan sungguh positif. Banyak tips-tips dan sharing-sharing dari Master Jessnor yang boleh memotivasikan diri untuk berubah kearah yang lebih positif dan  lebih berjaya. Kita kena selalu cakap perkara-perkara yang positif dan luar biasa. Kerana percakapan kita itu adalah doa.

Shaklee CDW Master Jessnor

Shaklee CDW Master Noor Hayati

Sharing dari hati ke hati oleh 2 orang Supervisor yang amat realistik dan itulah ‘reward’ yang semua pengedar Shaklee dapat. Walaupun income belum mencecah 5 angka, percaya atau tidak, mereka boleh beli KERETA BARU dan RUMAH BARU!!! menggunakan slip payment Shaklee.

Shaklee CDW Supervisor Norlailee

 Shaklee CDW Supervisor Noraznizah

Perbincangan dan pertukaran tips didalam group amat membantu untuk kita kekal positif dan fokus dalam bisnes. Shaklee mempunyai produk yang terbukti berkualiti, berkesan dan selamat (ramai yang dah tahu). Mempunyai sistem yang amat telus. Jadi apa nak fikir lagi.

Shaklee CDW Workshop

Online ker Offline ker, semua boleh. Yang penting ada ‘line’. Jika anda sudah bulatkan tekad untuk berjaya dalam bisnes nie, teruskan perjalanan dan yakinlah dengan usaha kita. Kalau orang lain boleh bertahan berpuluh tahun dengan bisnes Shaklee, takkan kita tak boleh.

Shaklee CDW Pak Kelmen

Kata-kata dari Pak Kelmen malam tadi,

Orang biasa tidak mungkin boleh melakukan tindakan yang LUARBIASA. Orang yang LUARBIASA pemikirannya, tindakannya juga boleh menjadi LUARBIASA. Dan ketika tindakannya menjadi LUARBIASA, hasilnya pun boleh menjadi LUARBIASA.Dan jika hasilnya menjadi LUARBIASA, keputusannya dan prestasinya pasti menjadi LUARBIASA!!!.

Saya doakan semoga mereka yang join program ini terus berjaya dengan luarbiasa.