Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Set Khas Untuk Kecantikan Kulit

Set Khas Untuk Kecantikan Kulit

Setiap wanita pasti mementingkan kecantikan diri masing-masing kan? Baik luaran mahupun dalaman. Ada ke orang yang taknak cantik? ^-^ Kali ni saya nak kongsikan satu testimoni pengguna Shaklee Set khas untuk kecantikan kulit. Mungkin boleh dijadikan sebagai satu inspirasi untuk anda kelihatan lebih cantik lagi lepas ni.

Kecantikan Kulit

Untuk bakal-bakal pengantin, korang bolehlah mencuba Set Kecantikan Kulit sebagai persediaan sebelum bergelar raja sehari nanti. Agar tampak lebih berseri di majlis persandingan nanti.

 

Vitamin Shaklee yang mana untuk kecantikan kulit?

Vitamin C~ membantu pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit.

Vitamin E~ nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan. Pengambilan vitamin E yang konsisten sangat membantu dalam mendapatkan tekstur kulit yang cantik. Ianya juga membantu menghilangkan parut dan jeragat.Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam.

ESP~ tambahan untuk menyokong pembentukan kolagen, sekaligus menjadikan kulit lebih anjal, kenyal, gebu dan putih berseri.Remember, protien adalah makanan kepada sel2…

Vitalea~ mengandungi 12 vitamin 7 galian yang diperlukan oleh tubuh badan manusia, formula lengkap dengan zat besi.

B Complex~membantu meninggikan sistem pertahanan badan,membantumengurangkan stress dan bertindak sebagai penenang.Bila hati tenang, memanglah nampak muda 🙂 B is for Beauty…

Alfalfa~ alfalfa sebagai milk booster (menambah dan memekatkan susu),membantu system penghadaman berfungsi dgn baik (mudah lawas),rahsia keintiman wanita membantu dlm hubungan suami isteri.

Ostematrix~ penting dalam pembentukan tulang, sel darah, dan juga membantu dalam pengeluaran susu. Ia juga penting untuk mengelakkan penyakit tulang rapuh (osteoperosis) yang biasa melanda golongan wanita berusia.

Zinc~ boleh mengurangkan keguguran rambut dan kelemumur.

Jawapan untuk soalan saya tadi adalah.. Kesemuanya. Hehee… Macam banyak sgt la pulak… Takpe.. Selain dari nampak muda, badan pun sihat kerana semua zat-zat yang diperlukan lengkap… Kita sering berfikir bagaimana untuk menjaga anak-anak kita.. menjaga keluarga kita..Tapi bagaimana dengan diri sendiri??

Set Kecantikan Kulit

Vitamin C, B Complex,Vitamin E

P/s : Untuk dapatkan hasil yang lebih optimum, anda boleh add-on GLA & ESP (protein adalah asas untuk kulit cantik)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.