Set Kesuburan Shaklee

Set Kesuburan Shaklee

Set Kesuburan mengandungi vitamin-vitamin asas untuk membantu mengembalikan kesuburan anda.

 Set Kesuburan

Produk dalam set ini :

11003 – ESP (Soy Protein Isolate Powder)
10131 – Vita-Lea® with Iron Formula
10104 – Sustained Release Vita-C Plus
10164 – B-Complex
10112 – Vita-E Complex *
11009 – Zinc Complex *
10620 – GLA Complex **
10159 – Alfalfa Complex **
  * Cadangan untuk suami.
** Cadangan untuk Isteri.

 

Nak order online dengan Shaklee, klik sini!!!
Atau SMS/WhatApp kami: 019-7200429

 

Set di atas set cadangan daripada pihak Rahsia Vitamin .Com. Set ini tidak dijual di mana-mana cawangan Shaklee. Apa-apa pertanyaan mengenai set diatas mestilah diajukan kepada pihak RahsiaVitamin.Com di talian 019-7200429.

Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee tidak dijual kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi   Rangkaian Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda.

Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami. Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.