Set Ibu Menyusu Shaklee

Set Ibu Menyusu Shaklee

Set Ibu Menyusu Shaklee membantu ibu-ibu menyusukan anak supaya sentiasa sihat dan cergas.

Set Ibu Menyusu Shaklee (Asas)

Set Ibu Menyusu Shaklee (Asas)Produk dalam set ini :

10104 – Sustained Release Vita-C Plus
10164 – B-Complex
10159 – Alfalfa Complex
10131 – Vita-Lea® with Iron Formula

Nak order online dengan Shaklee, Klik Sini!!!
Atau SMS/WhatApp kami: 019-7200429

Set Ibu Menyusu Shaklee (Premium)

Set Ibu Menyusu Shaklee (Premium)

Produk dalam set ini :

Set Ibu Menyusu (Asas) +
11003 – ESP (Soy Protein Isolate Powder)
10128 – Ostematrix


Nak order online dengan Shaklee, Klik Sini!!!

Atau SMS/WhatApp kami: 019-7200429

 

Set di atas set cadangan daripada pihak Rahsia Vitamin .Com. Set ini tidak dijual di mana-mana cawangan Shaklee. Apa-apa pertanyaan mengenai set diatas mestilah diajukan kepada pihak RahsiaVitamin.Com di talian 019-7200429.

Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee tidak dijual kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi rangkaian  Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda.

Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami. Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.