Search Results for: label/Testimoni

Show Posts in

[TESTIMONI] Bacaan Gula Turun Dari 22.3 – 7.7 Selepas 18 Hari Dengan Vivix

Alhamdulillah…Bergenang arimata saya..terharu dan seronok sangat lepas dapat email dari loyal customer saya Puan Sue tentang perubahan yang dialami ibunya selepas mencuba Shaklee Vivix awal bulan May lepas. Syukur sangat-sangat!! Jom kita tengok apa kata Puan Sue tentang perubahan positif ibunya selepas 18 hari mencuba Shaklee Vivix.

Shaklee Vivix : Persoalan Tentang Vivix @ Vivix FAQ

Jika anda mahu ketahui lebih lanjut mengenai Vivix, sila teruskan pembacaan di bawah ini. Jemput lihat TESTIMONI VIVIX di sini!! Q. What is Vivix™?A. Vivix is a patent-pending, powerful, and exclusive polyphenol blend with ingredients shown in laboratory research to positively impact four key mechanisms of cellular

RISAU ANAK KECIL ANDA SEMBELIT?

Hati ibu mana yang mampu menahan rasa bila melihat anak kecil kesayangan kita mengalami masalah SEMBELIT. Sukar nak buang air besar dengan lancar. Malah ada yang menangis-nangis setiap kali ingin melepaskan ‘hajat’. Ibu-ibu boleh memberi anak kecil anda makan lebih buah-buahan yang mengandungi SERAT tinggi seperti betik ke

(TESTIMONI) Bersalin The Worst, Berpantang THE BESSTTT Dengan Shaklee!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua…lama sangat rasanya saya tak sempat nak mengarang entry di blog sendiri. Kebelakangan ini agak tidak cukup kaki tangan melayan pertanyaan dan menerima tempahan vitamin dari pelanggan-pelanggan kesayangan RV.Com. Alhamdulillah!!! Syukur. Meskipun saya jarang update blog (fanpage update selalu!), syukur sangat-sangat kerana order

KENAPA RAMAI PILIH ESP SHAKLEE?? OFFER HARGA RUNTUH BULAN INI!!!

Mungkin ramai yang tak tahu, yang 25% daripada BADAN diperbuat daripada PROTEIN…Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot adalah berasal daripada protein…Percaya atau tidak, itulah kenyataannya… Saya ringkaskan macam ni….Struktur dalam badan manusia dibina daripada susunan di bawah… SEL → TISU → ORGAN → SISTEM Struktur badan kita terdiri

PROMOSI SEPANJANG SEPT 2012 : AWET MUDA BERSAMA SHAKLEE VIVIX

Berita baik buat penggemar Shaklee Vivix!!!! Jom dapatkan Vivix utk diri sendiri, suami dan ibubapa anda sepanjang bulan September ini dengan harga yang sangat istimewa~!!!  Adakah anda masih tercari-cari penawar untuk melambatkan penuaan? Tapi takut dengan produk-produk yang dipasaran . Saya nak share tentang satu produk semulajadi

TESTIMONI BERGAMBAR : PARUT HILANG & KULIT LEBIH BERSIH

Lagi-lagi testimoni bergambar mereka yang dah cuba Supplement Shaklee dengan istiqamah. “Sebelum ni Cik Yan memang ada masalah jerawat. Walaupun bukan jerawat batu, tapi kesan parut jerawat memang kurang menyenangkan kerana mengambil masa yang lama untuk hilang. Biasanya belum pun hilang parut lama, jerawat baru pula timbul.

ESP Shaklee : Apa Kata Mereka Yang Dah Cuba?

Setiap orang akan mempunyai testimoni yang berbeza. Apa yang saya kongsikan hanyalah sebagai satu perkongsian dan tidak boleh dijadikan satu panduan yang pasti. Namun untuk mendapatkan hasil yang hampir sama, pastikan pengambilan supplement lengkap dengan air yang mencukupi, jadual makan yang teratur serta kekerapan mengepam bagi ibu

TESTIMONI (PENGGUNA) : MEAL SHAKES & SELERA ANAK BERTAMBAH

Anak-anak anda kurang selera makan?? Anak-anak anda mengalami masalah berat badan berkurangan? Jom berikan Shaklee Meal Shakes berperisa vanila yang sangat sedap sebagai makanan tambahan mereka bagi menampung keperluan nutrien yang tidak dapat dipenuhi dari menu harian untuk merangsang tumbesaran mereka dengan baik. InsyaAllah! Jom kita tengok

Performance® Maximum – Minuman Isotonik Tanpa Perasa, Pemanis & Pengawet Tambahan

Minuman Hidrasi Tulen – Sebelum, Semasa dan Selepas latihan *Wajah Lama Performance Drink* *Packaging Terkini* Penghilang Dahaga untuk Si JuaraPenyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan bagi para atlet. Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air.  Tambahan pula,
Content security powered by JaspreetChahal.org