Search Results for: label/Testimoni

Testimoni NutriFeron Sebagai Immune Booster

…utriFeron supaya immune system tubuh anak anda lebih kuat. Artikel kredit kepada Arnie dan Salwa. Jom kita baca testimoni pulak… (1) Testimoni NutriFeron: Bayi menyusu badan tetapi demam berpanjangan. Baru2 ini seorang customer ibu , seorang guru di salah sebuah sekolah di Kuala Lumpur… cikgu Nani. Beliau mengadu dengan ibu bahawa anaknya telah mendapat selsema dan berlarutan melebihi seminggu iaitu 9-10 hari . Ibu mana yang ti… Continue reading

[TESTIMONI] Khasiat Tonik Ajaib & Himpunan Testimoni Vivix Shaklee

Himpunan Testimoni Vivix Shaklee Vivix Sumber Resveratrol Terunggul Kepada mereka yang pertama kali mendengar suplemen yang bernama Vivix ini. Apa kata kita berkenalan dengan cik vivix dahulu ya. Apakah Vivix? Vivix merupakan sejenis suplemen yang berbentuk cecair berwarna merah gelap seperti Air Sirap. Dikenali dengan jolokan SIRAP VIVIX oleh para penggemar suplemen. Dikeluarkan Oleh Syarikat Nutrisi Terunggul iaitu Shaklee. Di Malaysia ia d… Continue reading

[TESTIMONI] Kawal Stroke, Athma, Selera Makan dengan Omega Guard Shaklee !!!

Shaklee OmegaGuard (Fish Oil) mengandungi Omega-3 Fatty Acid yang dilengkapi dengan DHA serta EPA. Omega-3 adalah asid lemak perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh badan dan perlu diambil daripada diet harian. DHA & EPA dikatakan dapat membantu:- ♥ mengurangkan KERADANGAN ♥ menggalakkan fungsi OTAK, SISTEM SARAF & MATA *sumber : Shaklee (M)   Mari kita tengok testimoni pengguna yang berpuas hati dengan Shaklee Omega Guard ini. &nbsp… Continue reading

TESTIMONI BERGAMBAR : PARUT HILANG & KULIT LEBIH BERSIH

…sic) dan Alfalfa. Selain itu, dia juga mengamalkan minum air masak secukupnya.” – credit Lain-lain testimoni Set Skincare DI SINI! *DISCLAIMER : Testimoni ini adalah pengalaman pengguna sendiri. Kesan adalah berbeza kepada individu. Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa ju… Continue reading

TESTIMONI : Freezer penuh dengan stok EBM!!!!

Lagi dan lagi testimoni mereka yang berpuas hati dengan Shaklee…bagi anda yang mungkin pelawat baru RahsiaVitamin.Com ni, janganlah pelik yer sekiranya asyik baca testimoni pasal stok susu ibu je…tidak dinafikan kebanyakkan pelanggan saya merupakan ibu yang menyusukan anak atau ibu hamil yang sedang mencari vitamin yang sesuai sebagai persediaan penyusuan bayi mereka nanti. Baca tajuk je dah seronok kan? Jom kita baca kisah Adawiyy… Continue reading

TESTIMONI : Meal Shakes Penawar Untuk Bronchitis & Athma Si Kecil

Alhamdulillah…sekarang ni ibu-ibu bukan sahaja cari supplement untuk diri sendiri, malah untuk suami dan juga si kecil untuk membesar dengan lebih sihat dan ceria! Hari ni saya nak kongsikan satu testimoni dari Lia tentang si kecilnya Irfan yang ada masalah athma…yang alhamdulillah akhirnya nampak perubahan positif setelah mencuba Shaklee Meal Shakes…Anak-anak saya pon sukakannya!! Saya rasa bukan kanak-kanak jer, malah orang dewa… Continue reading