Shaklee Offer

Resepi Smoothie Orang Berdiet

Resepi Smoothie Orang Berdiet

Terima kasih kat Shaklee sebab keluarkan ebook Resepi Smoothie Orang Berdiet Dengan ESP. Terdapat sepuluh resepi dalam ebook nie. Semuanya menggunakan buah-buahan yang terdapat di negara kita. Cukup segala vitamin dalamnya. Boleh klik satu-satu kat gambar bawah tu. Kalau malas nak klik, boleh dapatkan complete ebooklet kat link bawah tu.

| #RahsiaVitamin | #KamiDutaShaklee|

Resepi Smoothie untuk orang berdiet. Tak diet pun boleh minum. Minum sejuk-sejuk pasti menyelerakan. Mmmmmm…. sejukkkk sampai ke kepala. Minum smoothie, minum smoothie, barulah kulit smooth. Hahahaha.

Resepi Smoothie Orang Berdiet Dengan ESP

 

Ni 10 nama resepi kat bawah tu:

  1. Avocado Protein Shake
  2. Banana Oat Protein Smoothie
  3. Date Protein Shake
  4. Kiwi Protein Smoothie
  5. Manggo Grape Protein Smoothie
  6. Papaya Ginger Protein Smoothie
  7. Peanut Butter and Strawberry Smoothie
  8. Pineapple Ice Cream Protein Smoothie
  9. Pineapple Orange Smoothie
  10. Protein Oreo Smoothie

 

Senangkan? Semua bahan-bahannya mudah nak dapat. Rasanya memang mantap semua resepi nie. Cukup dengan fibernya, proteinnya, vitamin dan tenaga. Untuk yang nak ganti puasa, bolehlah cuba sahur dengan resepi nie. Mesti boleh bertahan sampai buka. Mesti cuba !!!!

Kalau nak share resepi ni kat facebook,  boleh KLIK LINK NIE:

DOWNLOAD RESEPI SMOOTHIE DISINI. FREE!!