Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Resepi ESP Yang Sedap Untuk Anda Nikmati!

Resepi ESP Yang Sedap Untuk Anda Nikmati!

Tajuk entry arini dah macam nak buat kuih raya pulak…:)Entry kali ni nak share cara2 bancuh ESP…Resepi ESP Yang Sedap. Especially yang baru beli atau dah lama beli tapi dah bosan dah..asik bancuh dengan susu jerrr.

Basically satu sudu besar ESP dibancuh bersama satu mug air suam. air suam ni samada air suam kosong (plain water), ataupun air milo yang suam, ataupun air ribena, ataupun dengan jus oren (jus lain tak sure sedap ke tak? tak pernah try…)

Actually, ESP ni bukanlah hanya untuk kaum ibu menyusu sahaja…ia SESUAI UNTUK SEMUA!!! Act as energizer, boost & maintain milk production, healthier pregnancy & keanjalan kulit agar tetap awet muda & lots more. Abang2, bapak2 pon boleh ambil ESP nih ye…jangan risau!!

Resepi ESP Yang Sedap

Dan ini antara resepi cara2 bancuh ESP yang anda boleh pilih dan try :
  • ESP + Shaklee Performance Drink (Orange Flavour) ← ini resepi harian saya!!♥
  • ESP + Fresh Milk
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP..bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  • ESP + SusuAnmum
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana ESP
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
  • ESP + yogurt
  • ……….ada sape2 nak tambah..silakan..(boleh SMS/Email utk share resepi anda ek!)

Anda bagaimana?…saya sampai bile2 suka ESP+PD. Memang superblah!!!.. sedap.. setiap hari saya WAJIB consume ESP..tak boleh miss.. memang sedap & berkhasiat!

Lagi resepi ESP yang sedap DI SINI.

ESP ni bukan untuk ibu menyusu je yer… ia sesuai utk seisi keluarga..sesuai UNTUK:

1. Orang yang ingin kekal sihat.
2. Orang yang lanjut umur, yang tidak upaya kerana kekurangan tenaga.
3. Kanak-kanak bersekolah.
4. Ibu-ibu mengandung dan menyusu anak.
5. Pesakit yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan.
6. Pesakit seperti ulcer perut, jantung, kanser, sakit kulit, rambut gugur, tidak ada selera makan, gastrik.
7. Ahli sukan dan bina badan.
8. Soya Protein ini adalah untuk semua orang yang ingin membina dan mengekalkan badan yang sihat …dan yang inginkan kulit yang cantik.
9. Orang yang mengalami eczema.

Peringatan Penting!!!

– ESP TIDAK BOLEH dibancuh dengan air panas  kerana protein akan musnah pada suhu lebih 40 degree C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.