Rahsia Vitamin Pindah Kedai

Rahsia Vitamin Pindah Kedai

rahsia vitamin pindah kedai

Assalamualaikum. Tajuk hari ini ialah rahsia vitamin pindah kedai. Untuk seketika, rahsia vitamin akan mengalami sedikit gangguan disebabkan kerja-kerja pindah kedai Shaklee kami. Alamat kedai baru kami masih kekal seperti dahulu. Masih menggunakan www.rahsiavitamin.com.

Segala post-post terkini akan dikemaskini di rahsiavitamin.com. Kedai Shaklee yang sekarang akan dikekalkan untuk rujukan semua dan akan bertukar nama kepada rahsiavitamin.blogspot.my. Segala urusan jual beli supplement Shaklee masih kekal aktif seperti biasa. Kalau ada apa-apa kemusykilan sila SMS/WA 019-7200429 (Yati – Pengedar Shaklee Bandar Putra, Kulai, Johor).

Untuk pengetahuan semua, perpindahan rahsia vitamin ni saya buat sendiri tanpa upah kat orang lain. Proses perpindahan tapak kedai dari blogspot ke wordpress takdelah complicated sangat. Cuma anda memerlukan keberanian untuk mencuba sesuatu yang baru. Untuk Rahsia Vitamin, ini kali kedua. So, takder lah banyak benda baru yang kami jumpa. Dan tak banyak masalah sangat. Cuma masih cuba untuk suit kan dengan theme yang sesuai.

Masih banyak yang perlu di kemaskini termasuklah kategori-kategorinya. Post – post lama mungkin akan di ‘up’kan semula dengan sentuhan angin baru. Bagi yang berminat untuk cuba berblog dengan wordpress, benda yang paling penting ialah kena cari host yang credible. Kemudian boleh cari domain yang unik supaya mudah diingat oleh orang lain/pelanggan.

Kalau masih banyak yang blur pasal wordpress ni, saya syorkan carilah info-info kat google. Jangan main terjah jer nanti rugi. Rugi duit pun yer, rugi kat domain pun yer. Cuba cari host mana yang recomended untuk blogger kat Malaysia ni.

Dari segi cost tu, nak kata mahal tu, tak lah jugak. Berbaloi lah. Kecuali anda upah orang lain untuk setup kan blog anda. Saya faham, kengkadang kita ni malas nak pening kepala fikir pasal nak setup menyetup ni.

Nasihat saya, kalau nak upah orang buatkan blog, carilah orang yang pakar. Senang nanti korang nak mintak nasihat pasal website korang nanti. Apa-apa pun, terpulang kepada masing-masing. Kalau ada duit lebih tu, why not upah kat orang lain kan?

Untuk masa sekarang mungkin wesite ni akan sedikit tunggang terbalik. Saya sendiri pun tak sabar nak siapkan kedai Shaklee yang baru ni. Semoga lebih meriah dan lebih berkat. Aamiin In-sha Allah.

Wassalam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.