Produk Shaklee Yang Laris di Bulan Ramadhan

Produk Shaklee Yang Laris di Bulan Ramadhan

Tak sampai 2 bulan lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan. Maknanya dah tak lama lagi kita nak mula berpuasa. Sempena bulan puasa yang bakal menjelma takalama lagi, ni saya war-warkan produk Shaklee yang laris di bulan Ramadhan. Manalah tau ada rakan2 yang nak ganti puasa ke? Bagi yang belum tu segeralah ganti ye.. Nanti kena bayar fidyah pulak.

Produk Shaklee Yang Laris di Bulan Ramadhan

 Bila sebut tentang berpuasa sambil menyusu atau sedang mengandung, sudah tentu sedikit sebanyak ada terdetik di hati ibu2..
“Boleh ke aku puasa nanti?”
“Cukup ke susu utk anak kalo aku puasa?”
“Saya dah cuba puasa tapi separuh hari badan dah letih, tak bertenaga..lebih2 lagi bila menyusukan.”
Haa..itu semua luahan yang biasa kita dengar kan..normallah tuh..memang dari sudut agama pon dibenarkan ibu2 menyusu atau ibu hamil berbuka/tidak berpuasa sekiranya boleh memudaratkan diri mahupun bayi masing2…tapi sebaiknya kita cuba berpuasa dulu…jika betul cara pemakanan yang kita
amalkan sepanjang tempoh berpuasa, insyaAllah..
Jadi dengan gembiranya saya ingin war-warkan produk Shaklee yang sangat2 membantu mengurangkan masalah ibu2 di bulan puasa nanti..malah ibu2 menyusu/ibu hamil juga boleh menjalani ibadah puasa seperti biasa.

Nak tau apa 3 killer products di bulan Ramadhan?

1. Energizing Soy Protein

ESP

 2.Performance Drink

Shaklee Performance Drink

3. Meal Shakes

Meal Shakes

Order sekarang yer. Jangan sampai kehabisan.