Pengedar Shaklee Seremban : Puan Fatin Suraya

Pengedar Shaklee Seremban dan DBP

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua…Alhamdulillah. Mari saya kenalkan anda dengan seorang Leader hebat saya di Negeri Sembilan khususnya daerah Seremban dan kawasan berdekatan dengannya.

Inilah Puan Fatin Suraya. Tokey Shaklee dan tokey kek/kuih raya. ­čśë

Pengedar Shaklee Seremban

Bagaimana Puan Fatin mula “terjebak’ dengan Shaklee?

Jom ikuti kisah beliau yang juga pengguna tegar produk Shaklee.

Mula2 kenal Shaklee bila ayah sakit perut…macam2 dah makan…x baik2 juga…satu hari saya baca blog ini┬á(blog mama yati)┬ápasal vivix..terus contact tanya…beli satu┬ádulu Vivix┬álepas tu tengok ayah dah kurang sakitnya terus berminat nak jadi ahli..

Saya mula ambil set slimming…alhamdulillah berjaya menurunkan berat badan..kemudian ambil suplemen anak2 mak…memang banyak perubahan pada diri sendiri…anak2 dan kedua ibu bapa. Mula2 beli untuk keluarga..bila dah ada rakan2 yg tahu saya ahlis Shaklee, makin bertambahlah customer…

Ada customer yg ambil Set Kesuburan. Alhamdulillah ada yang sudah selamat melahirkan.. yang sakit sendi…yg nak cantik..resdung dan sebagainya. Alhamdulillah mereka semua sangat berpuas hati dengan suplemen Shaklee. Saya sendiri dah mula ambil suplemen kecantikan dari luar dan dalam. Masa bulan puasa badan sentiasa segar ambil Set Tripple Gem dan Vivix, nak cantik masa raya kan.

Anda boleh hubungi Puan Fatin, Pengedar Shaklee Seremban yang sah di talian 012-6203 743
untuk dapatkan produk Shaklee ataupun bertanyakan tentang keistimewaan menjadi pengedar Shaklee Malaysia yang aktif di samping menjana pendapatan keluarga seperti kami. InsyaAllah!!