Pengedar Shaklee Kota Masai Pasir Gudang : Puan Dila Aziz

Pengedar Shaklee Kota Masai, Pasir Gudang, Seri Alam & Johor Jaya

Sebenarnya kami sudah kenal sejak 4 tahun lalu, bermula dari hubungan Pengedar dan Pelanggan. Tetapi baru 4 bulan menjadi satu keluarga Shaklee. Kini beliau antara top leader Shaklee juga. Ye ! Puan Dila merupakan antara pelanggan Shaklee terawal saya sejak saya mula serius dengan biz Shaklee tahun 2011. Jadi pengguna Shaklee Pasir Gudang, saya syorkan anda menghubungi Puan Dila, Pengedar Shaklee Kota Masai Pasir Gudang jika ingin mendapatkan produk Shaklee. Insya-Allah dia sedia membantu.

Pengedar Shaklee Kota Masai Pasir Gudang
FB : Noorfadzilah Anor A Aziz
Blog: http://sihat-cantikmulus.blogspot.com/
COD: Pasir Gudang, Masai, Seri Alam dan Johor Jaya.

Kami sentiasa berhubung melalui Gtalk. Akhirnya pada bulan April 2014, saya sangat terharu apabila Puan Dila menyatakan hasrat beliau ingin menjadi ahli Shaklee. Ingin sama-sama berbisnez seperti saya.

Rupanya dalam diam beliau sentiasa memerhatikan perjalanan Shaklee saya dari saat saya mula bertatih dalam biz online ini hinggalah ke saat saya sampai ke puncak rank tertinggi sebagai Master Coordinator Shaklee Januari 2014. Subhanallah serius saya tersentuh dan terharu.

Mari kita lihat bagaimana Puan Dila jatuh cinta dengan Shaklee.

Sejak tahun 2001 saya dah mula kenal dengan Shaklee, masa tu ada seorang makcik duduk sebelah saya dalam bas dari Larkin nak ke Pasir Gudang yang perkenalkan kebaikan dan khasiat Shaklee.

Tapi sayangnya gaji saya masa tu tak mampu nak beli walau sebotol pun sebab basic gaji masa tu baru RM300++ plus allowance. Baru nak berjinak-jinak dengan alam pekerjaan kan. Saya tanam azam in shaa allah saya akan beli dan buat business dengan Shaklee.

Alhamdulilah pada tahun 2010-2011 saya terpanggil untuk mencuba supplemen Shaklee masa tu saya ambil set hamil dan set berpantang.

Masa mengandung saya rasa cergas dan sihat.Tiada masalah kepekatan darah, bacaan pun cantik. Selera makan pun dapat dibendung dapatlah kawal kenaikan badan, saya tak bimbang tentang nutrisi anak dalam kandungan. Tiada lagi kejang2 kaki di waktu pagi hari. Buang air pun lawas tiada masalah sembelit.

Set berpantang memang membantu saya lebih sihat dan tidak meroyan kerana keletihan. Bekalan susu badan pun cukup untuk baby, alhamdulilah. Memang sangat serasi dan best sangat !

Seronok kan ? Anda boleh hubungi Puan Dila, Pengedar Shaklee Kota Masai Pasir Gudang, Seri Alam, Johor Jaya g yang sah di talian 018-794 4556 untuk dapatkan produk Shaklee ataupun bertanyakan tentang keistimewaan menjadi pengedar Shaklee Malaysia yang aktif di samping menjana
pendapatan keluarga seperti kami. InsyaAllah!!

One Response
  1. Sudirman Salleh 3 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.