Shaklee Offer

Pencuci Pinggan Mesra Alam & Lembut Di Tangan

Pencuci Pinggan Mesra Alam dan Lembut Di Tangan

Tangan saya ni sangat sensitif dengan sabun pencuci sejak dari dulu lagi. Susah sangat nak cari cecair pencuci pinggan yang sesuai utk tangan saya ni. Banyak kali bertukar pencuci sebab tangan saya akan menggelupas, lebih teruk lagi bila tapak tangan jadi “berlubang2” yang memang pedih. Memang kena pakai Pencuci Pinggan Mesra Alam dan Lembut Untuk Tangan.

Pencuci Pinggan Mesra Alam

(Image Google) Tangan saya akan jadi seperti dalam gambar ini apabila guna sabun pencuci yang tak sesuai

Alhamdulillah sejak taun lepas saya cuba HAND DISH WASH SHAKLEE ni dah takde masalah berlubang2 tu lagi. Tangan dah jadi semakin baik. Walaupun belum pulih sepenuhnya. Tapi dah banyak juga perubahan yang baik. Seronok sebab dah tak perlu menahan pedih setiap kali mencuci pinggan.

Sekarang saya akan pastikan stok Hand Dish Wash sentiasa ada di rumah! ^_^

Hand Dish Wash Shaklee

Kelebihan Hand Dish Wash Shaklee

Handal Menanggalkan Minyak pada Pinggan Mangkuk dengan Cucian Tangan

Jika kami sering mengatakan yang Pencuci Wangian Pinggan kami lembut pada tangan dan mesra pada alam sekitar mungkin anda berfikiran yang ianya tidak mudah menanggalkan kotoran pada pinggan mangkuk anda.  Tetapi percayalah, anda hanya memerlukan beberapa titisan untuk menanggalkan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk anda.


Get Clean Dish Wash ternyata:

  • Lembut pada tangan
  • Semulajadi, berasaskan tumbuh-tumbuhan
  • Boleh digunakan untuk mencuci botol dan puting susu bayi
  • Tahan lama kerana kepekatannya
  • Menjadikan pinggan bersih berkilau
  • Hanya beberapa titisan dapat mencuci timbunan pingan mangkuk di dalam sinki

Tahukah Anda?

Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan yang berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti Diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate. Kedua-dua kandungan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.

Dish Wash Concentrated
tidak mengandungi bahan-bahan tersebut mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain. PERBEZAAN SHAKLEE ialah…..

Ia SELAMAT !!!

  • Tidak bertoksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa bahan kimia berbahaya

BERKESAN

Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak Buih Sabun yang lebih tahan lama

MESRA ALAM

  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan


Jom berubah kepada pencuci yang MESRA ALAM dan MESRA TANGAN anda !!!