Makan Seafood Dah Tak Gatal

Makan Seafood Dah Tak Gatal

Ramai pengguna yang mengalami sakit resdung dan ramai yang dah mengalami perubahan yang positif. Kalau dulu bangun pagi-pagi senang kena bersin pagi, sekarang dah berkurangan. Yang alergi makanan laut, Makan Seafood Dah Tak Gatal. Yang senang kena selsema pun dah kurang kena selsema.
Makan Seafood Dah Tak Gatal

Alhamdulillah… Semua dengan izin-Nya. Kami hanya kongsikan benda yang terbaik untuk anda di luar sana. Mana tau kan dengan asbab Shaklee, resdung anda semakin baik dan pulih sepenuhnya.

Ikutilah testimoni-tesmoni dibawah untuk dijadikan contoh. Original yer, Bukan rekaan semata-mata.

 Puan Izza (Kuantan):- 

“Terima kasih ya kerana menjual vitamin Shaklee dengan jujur… mula2 memang takut nak beli online jek, tapi nak cuba. Alhamdulillah susu mula pekat walau belum nampak peningkatan yang mendadak. Namun saya notice , resdung saya mula berkurang. Sejak makan vitamin ni, anak saya kurang keluar ruam akibat eczema nya. memang puashati la…insyaAllah next week saya order fullpack punye ya.

Puan Elya (Perak):-

“Saya dah lama tahu pasal Shaklee sebenarnya cuma tak tahu ianya bagus untuk menyusu. Sejak baca post Norita pasal Alfalfa boleh kurangkan masalah allergic, saya upkan intake alfalfa dari 2-4 biji… alhamdulillah kalau makan seafood tu tak la naik gatal2 kat kaki. Thanks yer sebab suka berkongsi… teruskan menulis”

Puan Kay (Shah Alam):-

Hi N, i memang terasa bila makan Alfalfa …especially kalau allergic terlebih makan seafood tak jadi macam dulu2. I just amik lebih Alfalfa. memang beza lah.

Credit to : AnakkuWiraku 

Che Lin (Kuantan):-

“Salam. Genki da yo~ br semlm dok kira balance vits nak dapatkan supply baru. Rasa cam ok sket skang. Takde gatal2 mata n tinge sgt kalo mkn seafood, unless belasah byk gile. Hehe. Lengan pun cam kurang sisik (kering). Syok la plak rasa. Kulit muka xtau nk kata sbb br tukar pencuci muka. Itu kesan vits ke? Hehe “

Credit to : GenkiMomma

Set Resdung ( Resdung, Alergi, Ekzema)

SetResdung-1

Nak tau detail tentang set ni, KLIK SINI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.