Shaklee Offer

Lambat Kalau Deal Dengan Pengedar Shaklee

Lambat Kalau Deal Dengan Pengedar Shaklee

Lambat Kalau Deal Dengan Pengedar Shaklee? Tak nak call pengedar Shaklee? Tak nak bank-in ke account pengedar Shaklee? Tak nak tengok muka pengedar Shaklee? Kadang-kadang call branch pun tak mau angkat. Bizi sangat agaknyer orang Shaklee ni kan.

Tahukah anda?

Pelanggan Shaklee BOLEH membeli produk Shaklee tanpa berurusan dengan mana-mana pengedar Shaklee?

Lambat Kalau Deal Dengan Pengedar Shaklee

Ada 2 cara kalau tak nak deal dengan pengedar shaklee
1. Pergi terus ke branch Shaklee. Nak tahu kat mana branch Shaklee klik sini.
2. Order Online (Baca cara-cara order online di bawah)

ORDER ONLINE Anda Perlukan
1. Internet
2. kad kredit/kad debit.

Cara-cara order online
Pergi ke website pengedar korang. Cari logo Esell macam bawah ni. Takpun korang taip/search ‘order online’ kat page diorang. Lepas tu ikut panduan macam bawah ni.

Panduan Mudah Buat Pembelian Produk Shaklee
Secara Online (Esell)

1. Untuk membuat pesanan, anda boleh klik link produk ATAU klik ikon seperti di bawah yang terdapat di dalam website atau blog pengedar:

esell

Kalau kat page rahsiavitamin.com ni saya gunakan logo macam bawah nie kat sidebar kanan dan ada link produk dibawahnya.

 

2. Anda akan diminta untuk bersetuju dengan terma dan syarat pembelian, kemudian klik butang “Next”. Anda akan ke halaman di mana terdapat setiap  produk yang anda telah dipilih beserta kuantiti yang dikehendaki.
Shaklee esell1

3. Anda boleh menukar kuantiti produk jika mereka mahu menambah atau mengurangkan pembelian mereka.

4. Anda kemudiannya akan memilih “Update” untuk mengesahkan perubahan.
5. Untuk pesanan barang mereka, mereka akan klik “Checkout“.
5. Anda akan mengisi maklumat diri dan maklumat penghantaran.

6. Kemudian anda boleh klik ‘Continue’ Untuk melihat semula senarai pesanan anda.

7. Jika halaman pengesahan pesanan adalah betul, anda boleh klik “Proceed for payment“.
8. Kemudian anda perlu memasukkan maklumat kad kredit atau kad debit anda.

9. Klik “Comfirm Payment” untuk memuktamadkan urus niaga.

10. Pesanan akan diproses dan apabila transaksi selesai anda akan menerima  pengesahan pesanan (invoice) di mana anda  boleh mencetak resit tersebut. Selain itu, resit pembelian ini juga turut akan dihantar kepada anda melalui email.

Selesai dan Tahniah kerana berjaya membuat pesanan!! Anda hanya perlu menunggu produk Shaklee kesayangan anda sampai ke muka pintu..oleh encik Posmen.