Kawal Stroke, Athma, Dan Selera Makan

Kawal Stroke, Athma, Dan Selera Makan

Saya kongsikan testimoni berkaitan supplemen yang boleh membantu Kawal Stroke, Athma, Dan Selera Makan. Shaklee OmegaGuard (Fish Oil) mengandungi Omega-3 Fatty Acid yang dilengkapi dengan DHA serta EPA. Omega-3 adalah asid lemak perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh badan dan perlu diambil daripada diet harian. DHA & EPA dikatakan dapat membantu:-

♥ mengurangkan KERADANGAN

♥ menggalakkan fungsi OTAK, SISTEM SARAF & MATA

 

Mari kita tengok testimoni pengguna yang berpuas hati dengan Shaklee Omega Guard ini.

[TESTIMONI 1]  STROKE !!!

Kawal Stroke

(PELANGGAN RAHSIAVITAMIN)
Kisah ayah Puan Ain (pelanggan setia RV.Com) yang mengalami masalah stroke kecil dan dengan izin Allah kesihatan ayah beliau kini bertambah baik. Setiap bulan Puan Ain akan repeat order sebotol Omega Guard buat ayah tersayang di kampung.

(PELANGGAN GENKIMOMMA)

“Last Friday saya poskan Omega kat customer nie, sbb ayah dia kena strok. Badan sebelah tak boleh gerak. mak dia nak jimat, beri Omega sebiji sehari jer pd ayahnya.

Pagi tadi cust nie call lg, nak beli sebotol terus. Alhamdulillah, rupanya tangan ayah dia dah boleh gerak sket, dan dah ada improvement berbanding last week. Sbb terharu dgr mak dia bagi jimat2 (sebiji sehari), tue yg dia belikan sebotol, so that ayah dia boleh consume 3 kapsul omega sehari.

Salah satu punca stroke ialah kolesterol, kann… Mmg Omega the best utk fight kolesterol, compare dgn Lecithin… Tgk dari harga pun dah beza… Ibarat, satu naik sampan & satu naik speed boat lah… :)” (Credit : Arnie Samsudin.)


[TESTIMONI 2] SLIMMING !!

Peha dah tak berlaga

 
[TESTIMONI 3] SELERA MAKAN BERKURANG !!

selera makan berkurangnan

 

[TESTIMONI 4] ATHMA !!!!

athma

OmegaGuardOmegaGuard mengandungi EPA dan DHA yang berfungsi untuk merendahkan kolestrol jahat iaitu LDL dan meningkatkan kolestrol baik HDL.OmegaGuard bukan sahaja untuk orang dewasa, malahan penting untuk perkembangan sel otak bagi bayi di dalam kandungan dan kanak-kanak.
Siapa yang perlukannya??
(1) Ibu hamil
– Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
– Mengurangkan risiko kelahiran bayi pra matang
– Mengurangkan risiko gila meroyan selepas kelahiran bayi
– Mengawal kenaikan berat badan yang mencanak-canak naik(2) Ibu menyusu
– Menyalurkan khasiat Omega-3 untuk sistem imunisasi badan kanak-kanak serta perkembangan otak
– Membantu penurunan berat badan ibu tanpa menjejaskan penyusuan

(3) Kanak-kanak
– Pertumbuhan badan yang sihat selain kesihatan otak
– Yang sering demam, selsema, batuk serta jatuh sakit.etc athma, eczema
– Memperkuatkan sistem imunisasi badan

(4) Mereka yang mengalami masalah berat badan
– Omega-3 akan meningkatkan hormone Leptine yang mengawal selera makan = kurang makan dan sentiasa kenyang

(5) Sering alami masalah kesihatan
– Batuk berkahak, selesema yang berterusan
– Sakit-sakit sendi , kolestrol tinggi
– Sakit stroke