Shaklee Offer

Jadi Ahli Shaklee Macamana?

Macam mana nak jadi ahli Shaklee?

Jadi Ahli Shaklee tak semestinya anda kena menjual produk Shaklee. Jadi ahli untuk makan sendiri pun takper. Sekiranya anda berminat untuk menjadikan Shaklee sebagai sumber income anda? Contact saya, dan saya akan bimbing dan bekalkan tips-tips untuk anda mulakan bisnes shaklee secara PERCUMA.

Jadi Ahli Shaklee

Anda bolehlah pilih cara mana yang sesuai seperti option kat bawah tu. Nak no.1 boleh, no.2 pun boleh. Pilihan di tangan anda! Saya suka cadangkan ambil no.2 sebab dapat FREE MEMBERSHIP. Kalau yang no.1 tu yuran pendaftaran RM75 (termasuk kos pos), hanya dapat distributor kits jer. Vitamin takde.

Kalau nak guna cara no.2, jumlah RM nampak besar tapi anda akan dapat FREE MEMBERSHIP dan CASH BACK bulan depan. Boleh ajak kawan-kawan dan family kongsi beli produk Shaklee (total RM650) guna ID baru anda.  (14hb bonus pay day). Menarik kan?

Cara Untuk Jadi Ahli Shaklee

1. Bayar yuran keahlian RM68.90 (termasuk GST) + RM10 untuk penghantaran starter kit.
– Dapat no keahlian Shaklee dan distributor starter pack.

ATAU

2. Buat pembelian produk Shaklee lebih daripada RM660
– Automatically dapat FREE membership.

*Info tambahan : Jika pembelian melebihi RM800, anda akan dapat ‘FREE product delivery’.

Cara-cara Untuk Mendaftar Ahli

Ada 2 cara:

1. Pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, dan mention my ID (837663) sebagai sponsor anda. Then, terus buat registration. JIMAT RM10 sebab tak perlu bayar duit shipping.

ATAU

2. Daftar melalui saya (contact saya). Hantar kat saya maklumat-maklumat anda seperti di bawah ni yer…

(1) Nama Penuh Anda dan Pasangan(sekiranya dah berkahwin)
(2) No Kad Pengenalan Anda dan Pasangan
(3) Alamat penuh
(4) No Telefon
(5) No Akaun Bank anda sahaja.

Kelebihan menjadi Ahli Shaklee:

(1) Boleh beli produk Shaklee dengan harga ahli.
(2) Boleh dapat rebat tunai 5% – 21% (bonus) untuk kiraan pembelian pada bulan tersebut. Bonus di kreditkan pada setiap tengah bulan direct ke akaun bank.
(3) Bonus Kereta
(4) Boleh Menyertai Convention Shaklee / Percutian Antarabangsa.
(5) Boleh Menyertai Trip Umrah (Setiap Tahun).
(6) Dapat Majalah “Shaklee Today” FREE.

Apa yang anda perlu tahu:

1. Tiada syarat minimum pembelian bulanan. Boleh beli mengikut apa yang anda consume/makan.
2. Bayar YURAN PENDAFTARANRM68.90 (termasuk GST) hanya sekali untuk seumur hidup.
YURAN KEAHLIAN – RM30 (termasuk GST) perlu dibayar setiap tahun.