Hello…I’m Back !!!!

Assalamualaikum, salam sejahtera, salam rindu, salam hujung bulan November. >_<

Lama betul KakTie menyepi. Rindu nak menulis tu membuak-buak. Tapi apakan daya banyak benar urusan tertangguh yang KakTie perlu selesaikan dulu. Hal-hal yang tak dapat dielakkan. Sampaikan KakTie langsung tak berkesempatan update promo Novembe 2017 dalam blog ni. Ishh….ishhh… Sibuk benar mengalahkan mak menteri aje kan. Hahaha…

Walau apa pun alhamdulillah satu persatu urusan Allah permudahkan. Semuanya berjalan lancar seperti yang dirancangkan. Nak berhijrah ni perlukan daya fokus yang amat tinggi dari segala hal kan. Mudah-mudahan semuanya dapat selesai dengan mudah. Doakan ye kawan2 !

Btw promo bulan December 2017 dah keluar tau. Petang semalam KakTie dah dengar update dari pihak Shaklee. SUPER BEST !! Nanti dah lepas closing malam nanti KakTie update promo untuk awak-awak yang sentiasa sokong KakTie dan perjalanan Shaklee KakTie selama ni.

SAYANG KORANG SEMUA !!


KakTie 019-7200429