Detox Dengan Set Asas Kesihatan Shaklee

Detox Dengan Set Asas Kesihatan Shaklee

Dalam banyak-banyak set, sebenarnya Set Ibu Menyusu adalah set paling berbaloi dan sesuai untuk semua golongan, termasuk orang lelaki. Tahukah anda, kita bolex Detox Dengan Set Asas Kesihatan Shaklee?

Namun, jika anda tak confident nak ambil Alfalfa, memadai mencuba Set Asas Kesihatan Shaklee yang terdiri daripada Vita-Lea (multivitamin),  B-Complex dan Vitamin c.

Detox Dengan Set Asas Kesihatan Shaklee

Harini saya nak kongsi satu testimoni menakjubkan kesan pengambilan SET A (Set Asas Kesihatan Shaklee). Ni sms daripada wakil SHAKLEE di Cheras.

Salam Hadha, ni nak share satu testimoni best daripada member nama sarina. Dia ambik set kesihatan keseluruhan dah empat hari. Harini dia cerita .. hari pertama ambik. urin colour hijau cair, hari kedua hijau kekuningan, hari ketiga jadi oren, hari ni dah kuning cair.

Dia kata nampak sangat badan dia banyak toksin. Hehe.. then urin lawas. Sebelum ni pi doc pun tak membantu. Keputihan pun kurang. Dia rasa kagum dengan produk ni. I was speechless when she told me that ..

(Credit to : Hadha)

Memang betul, pengambilan vitamin membantu menstabilkan kandungan nutrien dalam badan kita. Slowly, segala toksin akan dibuang dan akan diganti dengan zat-zat yang diperlukan badan untuk bekerja secara efektif.Dalam pada tu, bagi yang ‘tak biasa’ makan vitamin, akan mengalami satu keadaan yang kita sebut sebagai ‘healing crisis‘. Healing crisis tak lama. Jangan kaget. Teruskan pengambilan vitamin sehingga mencapai tahap yang diperlukan.

Jangan lupa minum air yang banyak sepanjang pengambilan vitamin yer..untuk membantu penyerapan vitamin dalam badan dengan lebih cepat.

Speechless .. memang speechless .. saya sendiri kagum 🙂