Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dulu 3 kali Sekarang 7 Kali Pam Sehari

Dulu 3 kali Sekarang 7 Kali Pam Sehari

Lagi lagi testimoni. Pengalaman seorang ibu baru dari Segamat bersama Set Ibu Menyusu & ESP. Terima kasih Maria sebab sudi berkongsi cerita Shaklee Maria dengan saya. Dulu 3 kali Sekarang 7 Kali Pam Sehari.

Boleh kongsi dengan anda yang membaca blog saya ni juga. 🙂 Seronok saya setiap kali dapat SMS dari Maria. Ada je perkembangan positif yang Maria kongsikan.

Dulu 3 kali Sekarang 7 Kali Pam Sehari

 

Maria baru pertama kali mencuba Set Ibu Menyusu Shaklee + ESP + Lecithin kira-kira hampir sebulan yang lalu. Menurut Maria, sehari lepas consume vitamin-vitamin Shaklee je, dah nampak perubahannya. Wahh!!! cepat betul Shaklee serasi dengan badan Maria kan. Syukur. Insyaallah bakal continue order Full Pack pulak…:D
Jom baca SMS yang Maria kirimkan pada saya…(edited version)
“Since makan vits aritu ade rase few changes..breast cepat penuh semula, so kena bnyk kali pam..”
“Susu yg dah pam tu nampak lebih pekat dari sebelum ni..saya pun terperanjat sehari selepas consume vits tu..bile pump tgk susu kaler lain. warna kuning. Cpt jugak shaklee ni menampakkan kesannya. I soooo like..:D”  → saya pon suke!!!

“Before ni sehari 2-3x pam jer. 8am, 2pm & 8/10pm. skangni awal pagi dah start pam lepas direct feeding sbb aqif selalu bangun menyusu dlm kul 4am. kena pam sbb breast still penuh. Pastu kul 8am, 10am, balik sekolah 2pm, petang 4pm, pastu malam 8pm dan 10pm.” ← up 7 kali pam sehari!!!

Bestnyer…Aqif Fahim,Auntie doakan moga susu mummy banyak & cukup utk Aqif yer!♥

Set menyusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.