Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bulan Terakhir Shaklee YES Wellness Packs

Bulan Terakhir Shaklee YES Wellness Packs

Kepada semua ahli Shaklee, bulan ni Bulan Terakhir Shaklee YES Wellness Packs. Lepas nih memang dah takder. Kalau nak order inilah masanya. Bulan depan kalau nak beli memang harga dah macam biasa yer.

Kepada semua ahli shaklee (dan bukan ahli), kalau nak belikan untuk suami ker, isteri ker atau ibu ayah kat rumah tu, cepat cepat close deal. Mungkin bulan ni product ni akan jadi hot product. Jangan sampai melepas yer.

Bulan Terakhir Shaklee YES

Bulan Terakhir Shaklee YES Wellness Packs

  • Harga yang lebih rendah berbanding harga biasa.
  • Bulan depan dah tak der dah.
*Kepada yang belum/bukan ahli Shaklee, hubungi kami jika anda ingin mendapatkan set jimat dibawah.

Tawaran berakhir:  30 APRIL 2016

Shaklee YES Wellness Packs
Shaklee YES Wellness Packs

Sila dapatkan produk Shaklee daripada Pengedar Shaklee yang sah. Produk-produk Shaklee tidak dijual kedai-kedai jamu, farmasi-farmasi dan klinik-klinik. Produk Shaklee  hanya dijual melalui pengedar pengedar bebas  (Independent Distributor) yang di lantik dan di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia.

Pihak Shaklee tidak bertanggungjawab sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada tempat yang dinyatakan atas. Anda juga boleh menghubungi rangkaian  Pengedar Shaklee kami untuk apa-apa pertanyaan dan perkhidmatan COD di tempat anda.

Kami juga tidak bertanggungjawab untuk memberikan nasihat pemakanan sekiranya anda membeli produk Shaklee selain daripada kami. Sekiranya anda menggunakan ID Shaklee kami untuk walk-in di cawangan-cawangan Shaklee, sila hubungi kami jika anda ingin mendapatkan nasihat pemakanan produk Shaklee yang berkesan. Sila sertakan juga bukti pembelian (resit pembelian) untuk rujukan pihak kami.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.