Berpuasa Dengan Shaklee Performance Drink

Berpuasa Dengan Shaklee Performance Drink

Saya ingin memperkenalkan produk paling banyak permintaan semasa bulan Ramadhan. Ramai yang Berpuasa Dengan Shaklee Performance Drink. Mari lihat testimoni daripada pelanggan kami yang telah mengambil Shaklee Performance Drink semasa Ramadhan.

 

Berpuasa Dengan Shaklee Performance Drink 1Berpuasa Dengan Shaklee Performance Drink 2

Zaza (mom of syaura, baby dia baru 5 mons ++, fully breasfeed)

“Rupanya penat berpuasa masa breastfeed baby adalah lapan kali penat puasa time pregnant ok. Saya pun cuak juga before puasa, takut2 kalau bekalan susu merudum takut letih sangat2 ke jadi saya pun membeli performance drink dari kak laila..

saya start minum masa hari kedua yang saya tak puasa tu la sebab saya rasa masa tu saya dehydrate kot tu yang pening2 mane taknye, lepas berbuka pukul 8 malam terus tidur sampai sahur, memang tak sempat nak minum air banyak2.

Alhamdulillah sejak tu saya rasa ok, dah tak berapa letih yang penting bertenaga sepanjang hari, boleh meeting sana sini, jalan sana sini tak macam first day puasa, pucat lesi, pening, nak tumbang la. hoh lembik macam sotong”

*Note : zaza beli Performance drink hari ke-2 puasa, so mmg rasa perbezaannya

Puan Saadiah (berniaga dibulan Ramadhan)

“Alhamdulillah lain rasanya, lebih bertenaga selepas minum Performance Drink. Saya minum waktu sahur & berbuka. Beginilah berniaga, selalu terdedah tengah panas. Tak lah rasa kering sgt tekak & kepala pun tak pening. Alhamdulillah. Semua keluarga minum Performance Drink. Saya juga cadangkan pada kawan2”

Kunaz (mom of Irfan 3 mons – fully breastfeed baby)

Ok, sebelum bulan puasa saya dah try puasa sehari, puasa ganti time awal2 pregnant dulu (morning sickness teruk dowh). Dulu kan jadual pumping saya start kul 7 pagi lepas punch card. Before pam, saya bese minum malt drinks dulu, and after pam minum air masak.

So masa 1st time pam masa puasa, abih pam jek saya rasa resah. Resah sebab tak dapat nak minum
air. Dah berkali2 decide nak berbuka, dari kul 7 pagi sampai kul 11 pagi, dok sibuk cakap kat ofismate nak berbuka. Pastu Kak Laila introduce performance drink dari Shaklee.

Mende alah tue bukan untuk banyakkan susu yer, tapi untuk keep us hydrated (ala2 100 plus) so that kite takdela haus yang melampau atau mati terjelir lepas pam. So 1st 3 days puasa memang mantap abih aah. Hubby pun kesian gak.

Terpaksa puasa 8 hari kat offshore. Penat ok kontraktor wireline puasa kat offshore, kalau client leh tahan lagi, setakat coordinate contractor. Hubby pun minum performance drink hari2 and Alhamdulillah penuh jek puasa dia kat offshore tue.

Credits: elaila, anakkuwiraku, cery

Apakah rahsia mereka? Jeng..jeng…jeng…

performance drink

“Shaklee Perfomance offers immediate hydration and sustained energy in a great-tasting, thirst-quenching Orange flavor. Just mix in water. Drink 8 ounces for each 15 to 30 minutes of activity for more energy, lasting stamina, and proper hydration. Shaklee Performance delivers that right amount of fluids, electrolytes, and carbohydrates so that it enters the bloodstream quickly and stays there longer. keeps your blood volume up, and your heart rate down, Equaling more stamina…”
Penghidratan lebih cepat berbanding air (Oren)

Bekerja atau bersukan menyebabkan kekurangan nutrisi penting dalam tubuh. Shaklee Performance merupakan pilihan paling ideal yang berupaya menghidrat lebih cepat berbanding air dan membekalkan tenaga untuk kegiatan harian anda.

  • OptiCarb pilihan eksklusif untuk tenaga yang berpanjangan
  • Membekalkan bendalir dan elektrolit yang penting untuk membantu mencegah penyahidratan*
  • Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga, otot dan paras bendalir yang perlu bagi  penghidratan yang wajar
 Sumber : Shaklee Malaysia
 

Siapa yang digalakkan untuk mengambil Performance Drink?

  •  Anda yang berkerja di bawah matahari terik
  • Anda yang sentiasa lesu dan lemah badan
  • Ibu mengandung atau menyusu
  • Anda yang demam dan selesema
  • Anda yang selalu bersenam dan bersukan termasuk ahli sukan
  • Anda yang mengidap penyakit kencing manis
  • Anda yang berpuasa

Marilah Berpuasa Dengan Shaklee Performance Drink!!!

Selamat berpuasa