Berpantang Dengan Shaklee

ByKakTie

Berpantang Dengan Shaklee

 Berpantang Dengan Shaklee

Sebelum ini saya ada kongsikan pengalaman Tuty mengamalkan vitamin Shaklee sepanjang Trimester ke-3 kehamilannya. Alhamdulillah, Tuty sudah pun selamat melahirkan baby girl yang comel. Tahniah Tuty! Selamat Berpantang Dengan Shaklee

DSCF3530

Sepanjang berpantang sejak hari pertama, Tuty terus mengamalkan pengambilan supplements Shaklee. Jom kita ikuti pengalaman Tuty seperti yang dicoretkan di blog nya.


 

Alhamdulillah..sudah hari ke 15 berpantang… Masa 7 hari pertama tu, mak ngan ma mmg ade sama.. amni-chan banyak diuruskan oleh ma especially masa nak mandi sbb sgt tak berani nak mandikan lagi…bole dikatakan sy ni berpantang cara moden la jugak…

1. Vitamin Shaklee

Berpantang Dengan Shaklee

Kesinambungan daripada 3rd trimester ari tu, aku continue amik shaklee masa confinement ni sbb mmg tak bercadang utk amik ape2 jamu.. nampak mcm banyakkan..

So utk elakkan terlupa makan, so aku susun kat dinding meja tu.. B-complex,Vita-C lepas breakfast, Omega,VIta-lea lepas lunch, Alfafa n Zinc lepas dinner..

Alhamdulillah, badan mmg tak penat n lagi penting luka jahitan cepat sembuh.. boleh je nak duduk2 atas kerusi mcm biase.. n dalam hari ke-7 tu sudah tidak sakit lagi tp masih jalan slow2.. tdo lak mmg slalu tak cukup sbb amni slalu berjaga malam tp alhamdulillah.. tak sampai demam n bengkak susu pun tarak..

Lg satu kan, lepas bersalin ari tu slalu baca org akan kepenatan gile tp aku rilek je.. badan tetap segar n tak tdo langsung lepas deliver sampai la pkl 1130 malam … hehehe.

*Credit To Tuty.


 

 

Berpantang Dengan Shaklee ?

Set Berpantang Premium

Anda mahu mencuba vitamin Shaklee sebagai persediaan berpantang? Maklumat lanjut DI SINI

About the author

KakTie administrator

Leave a Reply

CommentLuv badge

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.