Bad mood? Makan benda ni?

Bad mood? Makan benda ni?

Pernah bad mood? Biasalah kita ni manusia. Kadang-kadang moodnya okay. Kengkadang tak ok. Kengkadang tu bila badan kurang sihat pun boleh bad mood. Faham-fahamlah kalau dah mood tak ok tu macam-macam boleh jadi. Silap haribulan orang sebelah pun boleh kena marah.

Jadi, sebelum jadi yang bukan-bukan, pastikan mood anda ok sebelum pergi ke pejabat. Saya kongsikan produk shaklee yang boleh betulkan mood anda. Selain berfungsi untuk meningkatkan kekebalan tubuh badan, Vita-E Complex ni juga mengandungi ‘Selenium’ yang boleh membantu membetulkan mood anda.

Selenium banyak terdapat dalam makanan yang berasaskan ikan. Jadi kalau tak sanggup makan ikan berkilo-kilo, makan Vita-E Complex ni pun dan mampu untuk menampung keperluan ‘Selenium’ harian anda.

Dan pesanan yang biasa nada dengar, kalau bad mood tu, banyak-banyakkan minum air masak yer. Moga terpadam api kemarahan tu. Fuhhh panasss. Insya Allah.

 

Bad mood? Makan benda ni?

 

  • Diperlukan dalam jumlah yang kecil.
  • Diperlukan untuk penghasilan hormon tiroid dan anti-oksidanĀ  (glutathione peroxidase).
  • Ikan Tuna merupakan sumber pemakanan yang kaya dengan Selenium.

Fungsi Selenium:-
– Meningkatkan kekebalan tubuh.
– Melambatkan proses penuaan.
– Membantu melindungi sel daripada musnah.
– Membantu memperbaiki mood.
– Memperkuatkan Jantung
– Meningkatkan kesuburan lelaki.

Pernah dengar tak Vitamin E ni ialah ‘Vitamin Sex’? Kalau nak tahu lebih lanjutĀ  cerita tentang Vita-E complex nie boleh KLIK SINI yer.