KakTie, Author at Rahsia Vitamin .Com

Articles Posted by the Author:

  • Doakan Mereka Yang Menyakitimu

    Assalamualaikum, selamat pagi untuk anda yang bertuah sudi singgah rumah KakTie ni. Hari pertama peperiksaan UPSR tahun 2017. KakTie turut sama berdebar-debar walau anak dara KakTie baru darjah 4 tahun ni. Semoga ALLAH swt permudahkan, terangkan hati, lancarkan penulisan anak-anak..




  • Bahaya GBS Kepada Bayi Dalam Kandungan

    Bahaya GBS Kepada Bayi Dalam Kandungan | Tahukah anda tentang bahaya bakteria GBS atau Group B Streptococcus kepada bayi dalam kandungan sekiranya tidak dirawat awal sebelum proses kelahiran ? Adakah anda pernah dengar tentang GBS ? KakTie baru tahu tentang GBS..


  • Tumbler Merah Shaklee PWP Untuk Set Wanita Menawan

    Bulan Julai lepas, Shaklee tawarkan Tumbler Biru “Reach for the stars” sebagai premium item untuk promosi purchase-with purchase (PWP). Bulan merdeka ini Shaklee bawakan Tumbler Merah menyala pula. 😉 Tumbler Merah Shaklee PWP Untuk Set Wanita Shaklee Sepanjang Ogos 2017 Khusus..


  • Promosi Shaklee Merdeka Lebih Gempak (Ogos 2017)

    Welcome August !! Bulan Merdeka tiba lagi. Pejam celik dah masuk tahun ke-60 rupanya negara kita merdeka kan. Syukur Alhamdulillah. Sebut MERDEKA KakTie excited sebenarnya nak share dengan awak semua promosi Shaklee bulan ni. Promosi Shaklee Merdeka sepanjang bulan Ogos..


  • Wang Nafkah Bulanan Isteri

    Isu wang nafkah bulanan isteri sering didebatkan di media sosial. Tetapi sejauh mana benarnya fakta tersebut sebaiknya rujuklah kepada yang lebih arif dalam bidang kekeluargaan. Artikel di bawah KakTie petik dari perkongsian di laman Facebook peribadi Dr Mahyuddin Mohamed, seorang doktor..


  • Bekalan Suplemen Shaklee Jemaah Haji

    Assalamualaikum semua. Terima kasih sudi singgah blog KakTie hari ini. Memandangkan sekarang ni ramai jemaah haji sudah mula bersiap sedia untuk berangkat ke tanah suci tidak lama lagi, KakTie terpanggil nak kongsi pengalaman Mentor Shaklee kami iaitu Master Dato’ Haji..



  • Turunkan Kolesterol LDL Dengan Phytocol-ST

    Berjaya Turunkan Kolesterol LDL Selepas 2 Bulan Amalkan Phytocol-ST Susah hati kan bila doktor beritahu anda mempunyai masalah untuk turunkan kolesterol terutamanya paras kolesterol jahat iaitu LDL ? Mari saya sharekan testimoni dari Mr Ethan Wang, Sales Coordinator Shaklee Malaysia..


  • Susu Merundum ! Apa Puncanya?

    Susu Merundum ! Apa Puncanya? Biasanya soalan begini datang dari ibu-ibu yang sedang berusaha nak tingkatkan jumlah stok EBM untuk si manja mereka…majoriti ibu-ibu yang menyusu akan mencari alternatif ingin membeli milk booster jika susu merundum. “Kenapa susu saya sikit..


  • Atasi Susu Ibu Kurang Di Awal Kelahiran

    Atasi Susu Ibu Kurang Di Awal Kelahiran RV sharekan cara Atasi Susu Ibu Kurang Di Awal Kelahiran.   Saya sering berjumpa ibu-ibu baru yang menyatakan bahawa, “Dah buat macam-macam, dah makan macam-macam, dah berurut.. tapi susu masih kurang..” Bila saya..


  • Alfalfa BUKAN Hanya Menambahkan Susu

    Alfalfa BUKAN hanya untuk menambahkan susu sahaja. Oh ya, bila kita sebut je Alfalfa secara automatik ramai yang beranggapan ia vitamin untuk membantu menggalakkan pengeluaran susuibu semata-mata. Namun hakikatnya, ia alfalfa bukan hanya untuk menambahkan susu sahaja,  malah lelaki pun..


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.